Terug naar het overzicht detailpaginaKlik voor grote foto
  Adresgegevens


Cruquiusdijk

Cruquius


Reageren
Doormailen

Locatie


  Huurprijs
 
€ 3.900 huur p/mnd

  type
 
Appartement met 2 slaapkamer, Werkkamers, 2 Badkamers, 2 overdekte terrassen, Airco, riant uitzicht, en 3 parkeerplaatsen in Garage.


Uitprinten

Grote foto's

 

Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten

  Terug naar het overzicht omschrijving 

                                                CRUQUIUS CRUQUIUSDIJK

Object:

Schitterende Penthouse gelegen naast eens het grootste stoomgemaal ter wereld, Museum “Cruquius”, met een prachtig uitzicht over het Spaarne en de Ringvaart, bevindt zich op de 
7e etage met een breed uitzicht naar Amsterdam, Haarlem, Noordwijk, op aantrekkelijke afstand van Schiphol, uitvalswegen, golfbanen,
scholen
 winkels.


Het kasteelachtige ontwerp is onder architectuur gebouwd door de beroemde Zwitserse architect Mario Botta o.a. bekend door de renovatie van het Theater Scala van Milaan, in Nederland, het gebouw te Maastricht “La Fortezza”, in San Francisco (Californië) het Museum Modern Art, en nog vele van zijn andere werken.
Janine Denton, interieurarchitect, heeft een totaalconcept gerealiseerd van dit Penthouse in samenwerking met Form Finish meubel-interieurbouw.

Bouwjaar ± 2007 
Woonoppervlakte ± 210m²
Twee overdekte terrassen (ieder 20m²). 
Twee parkeerplaatsen in afgesloten garagebox en een parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage. Berging. 

Classification:
Gestoffeerd en gemeubileerd, Indeling:
Gemeenschappelijk entree met bellenbord, Hal, trappenhuis en Lift welke direct toegang geeft tot het appartement.

Appartement: Entree, Hal met garderobekast, Toilet met fonteintje, stookruimte.
De dubbele glazen deuren geven toegang tot de living van 120m² inclusief een design keuken welke is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur, Kookeiland en een granieten aanrechtblad. 

Een “vuurlijn” bestaande uit een openhaard (merk Boley) van 4 meter graniet met bijpassende meubels met laden, geïntegreerde televisie en geluidsapparatuur over een totale breedte van 10 meter. Van hieruit een spectaculair uitzicht op de Ringvaart en toegang tot het zonnige Terras (ZW).

De gang is uniek gebogen en geeft toegang tot een Werkkamer1 Slaapkamer annex badkamer met dubbele wastafel, toilet en inloopdouche, een wasruimte met o.a. wasmachine en wasdroger, Masterbedroom van 25m² inclusief de
garderoberuimte annex badkamer met Ligbad, Aparte Douche, Toilet, Bidet endubbele wastafel. 

Deze Slaapkamer geeft toegang tot het achterterras (NO) via de schuifpui met uitzicht op de monding van het Spaarne. Ook via de gangdeur is het terras te bereiken.

Div.: Videofoon, Airco, Vloerverwarming, In elke ruimte is de verwarming apart regelbaar, Verlichting op afstand bedienbaar middels het funkbussysteem.
Huishoudelijke hulp 1 x per week tegen betaling.
Rent:
EUR. 3.900, = per maand (Excl. Verbruikskosten, 
Incl
. Servicekosten !!!
Deposit:
Waarborgsom: 1 maand
Available:
In overleg 6 maanden +.
Code:
 
                      Aan deze opgave kunnen geen rechten worden ontleend
 
 
  Terug naar het overzicht contactgegevensFrank van der Bent Housing Services
Telefoon: ++31 - (0)23 529 59 69 E-mail: info@housing.nl